september 20, 2016 Vincent Pikavet

Bedrijfsfilm Bolman motoren

Bolman bedrijfsfilm from Lachende Lens Producties on Vimeo.

bedrijfsfilm gemaakt voor familiebedrijf

Een echt familiebedrijf. Het bedrijf is ooit opgestart door opa Bolman, zoon Bolman heeft het overgenomen en inmiddels werkt ook de kleinzoon in het bedrijf. Wat ooit begon als een sloopbedrijf voor motoren is nu uitgegroeid tot een bedrijf waar motoren worden gerepareerd en waar u een splinternieuwe motor kunt kopen
Het bedrijf staat erom bekend dat geen enkele reparatie hen te moeilijk is. Motorbedrijf Bolman is een bedrijf van een hardwerkende familie die er alles aan doet om de klant tevreden te stellen. Dat doen ze met liefde en aandacht en dat komt tot uiting in deze bedrijfsfilm.

Bij het maken van een goede bedrijfsfilm letten wij altijd op het overbrengen van de juiste sfeer. Eerst brengen we een bezoek aan het bedrijf, praten met meerdere mensen en bespreken wat de gewenste toon van de film is. Bij het opnemen van een film letten we dan ook niet alleen op het mooi in beeld brengen van de werkzaamheden, maar vooraf hebben we al nagedacht over hoe dit specifieke bedrijf in beeld wil komen en daar passen we de opnamestijl op aan.

Bedrijfsvideo laten maken? Neem vrijblijvend contact op: