juni 25, 2020 Vincent Pikavet

Kent u ome Bob?

Kent u ome Bob? from Lachende Lens Producties on Vimeo.

dvd voor het boek “Joop Zoetemelk – Ongezien”

Voor de luxe editie van het boek “Joop Zoetemelk – Ongezien” hebben wij de dvd en de cd geproduceerd die bij de verzamelaarseditie bijgeleverd werden, met uniek en veelal ongezien materiaal. Dit filmpje is een voorbeeld daarvan, waarin een klein wielrennertje ontwapend contact legt met een nog jonge Joop Zoetemelk.

Joop Zoetemelk – Ongezien is het ultieme eerbetoon aan de laatste Nederlandse eindwinnaar van de gele trui en de laatste Nederlandse wereldkampioen bij de professionals.
Deze luxe, gelimiteerde box bevat naast het boek, een cd en een dvd met uniek geluid- en beeldmateriaal, een door Joop Zoetemelk zelf ondertekend certificaat van echtheid, en een replica van zijn WK-medaille uit 1985.
In 1980 won Joop Zoetemelk als tweede Nederlander in de historie de Tour de France. Vijf jaar later werd Joop op zijn 38ste wereldkampioen. Ter ere van dit 40-jarig (Tour) en 35-jarig (wk) jubileum duiken de auteurs in de rijke carrière van Nederlands succesvolste wielrenner aller tijden. Dit boek bevat uniek materiaal uit de schatkamer van Zoetemelk. Daarnaast zijn er prachtige beelden van topfotografen als Berry Stokvis en Cor Vos terug te vinden in dit boek. Met nieuwe statistieken en oude herinneringen laten zij – onder meer – de Tour van ’80 etappe na etappe herleven.

Bedrijfsvideo laten maken? Neem vrijblijvend contact op: